Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

WELKOM IN ONS EXPERIENCE CENTER

Ervaar onze apparatuur zelf

Waarschijnlijk stel je maar een paar keer in je leven een nieuwe keuken samen. In ons ExperienceCenter in Duiven helpen onze adviseuses je graag om te kijken welke lijn, materiaal, kleur en apparatuur het best bij jou past. Je kunt onze showroom bezoeken of onze adviseurs voorzien je van advies op afstand.

Openingstijden

Ons Experience Center is doordeweeks geopend op woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. Wil je zeker zijn van advies van een van onze adviseurs, dan kun je het beste vooraf een afspraak maken.

Elke eerste zaterdag van de maand is ons Experience Center ook in het weekend geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Het is niet mogelijk om op zaterdag een afspraak te maken met onze adviseurs. Je bent van harte welkom om je te komen oriënteren. Mocht je het prettig vinden om geholpen te worden of om advies te krijgen kan je aansluitend een afspraak inplannen voor op een andere dag.

Let op: Onze showroom is op de volgende dagen gesloten:
- 1 september tot 18 oktober i.v.m. verbouwing

Afpraak maken

Kookdemo’s weer van start!

In ons Experience Center in Duiven kun je alle ATAG apparatuur met elkaar vergelijken. Tijdens deze live kookdemo laat onze chef-kok Tim Delissen zien hoe je het maximale uit onze apparaten haalt!

Plan je bezoek

Welke vragen kan ik stellen?

U kunt alles vragen over onze keukenapparatuur. Twijfelt u misschien over de keuze voor een gaskookplaat of inductie? Bent u benieuwd naar de nieuwste designs? Onze adviseuses geven u graag een advies op maat.

Maak een afspraak

Advies op afstand

Is een bezoek aan ons Experience Center niet mogelijk? Geen zorgen, onze adviseuses staan ook voor u klaar door middel van Advies op Afstand. Wij helpen u graag telefonisch. Op deze manier kunnen wij u alle ins- en outs vertellen.

Maak een afspraak op afstand

Ervaringen van bezoekers

Wij zijn trots op onze producten en ons Experience Center. Daarom laten we u graag de ervaringen van andere klanten lezen. Heeft u zelf een bezoek gebracht aan onze Experience Center ? Vergeet niet om een beoordeling achter te laten.

ATAG Experience Center | Ervaar het premium design | atag-nl