Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Foodies

Een platform op culinair niveau

Foodies is het platform voor mensen die van eten houden, nieuwsgierig zijn naar de herkomst van hun eten en een voorliefde hebben voor pure ingrediënten. Foodies lezers willen alles weten over eten en de bereiding hiervan. Een perfecte match met ATAG. In deze samenwerking brengen wij ingrediënten, recepten én de perfecte bereiding met passende keukenapparatuur bij elkaar.

Dit jaar duiken Foodies chef Willem en ATAG chef Tim elke maand de keuken in en ontdekken ze de nieuwste kooktechnieken.

Perfect op temperatuur

Griekse calamari: heerlijk knapperig gefrituurd op de ATAG inductiekookplaat met Celsius°Cooking™. Serveer de calamari met een Griekse salade en waan je op vakantie.

Lees meer

Crispy caesarsalade

Verser dan vers

Knapperige babyromainesla, gebakken bacon, krokante croutons, een gekookt eitje en kip: de ingrediënten voor een caesarsalade. Chefs Tim en Willem delen een aantal handigheidjes die zo’n salade nét wat lekkerder maken.

Lees meer

De perfecte burgerbuns

Voor vele een guilty pleasure: een echt goede burger. Maar wat is de perfecte burger? De meningen verschillen hierover. Aan chef Tim en Foodies chef Willem de taak de perfecte burgerbun te maken.

Lees meer

The battle of the chefs!

Speciaal voor het Foodies jubileumnummer gaan chef Willem en chef Tim de strijd met elkaar aan. Wie kan het beste asperges bereiden? Aan ATAG-ambassadeur en sterrenchef Niven van Bronckhorst-Kunz van restaurant Triptyque de eer te bepalen welk gerecht het beste is.

Lees meer

Couscous uit de stoomoven

Couscous is een populaire Noord-Afrikaanse graansoort die op verschillende manier te bereiden is. Wist je dat de korrel veel luchtiger blijft en niet aan elkaar plakt bij bereiding in de combi-stoomoven? Voor Foodies magazine bereiden chef Willem & chef kok Tim een smaakvolle couscous in de ATAG combi-stoomoven.

Lees meer

De perfecte picanha

Picanha is het Portugese woord voor het staartstuk van de koe. Het vlees heeft een driehoekige vorm en de draad loopt altijd van één van de drie punten naar de tegenoverliggende zijde. Willem & Tim duiken de keuken in op de perfecte picanha te bereiden.

Lees meer

Erwtensoep of snert?

Zodra het buiten koud wordt krijgen we spontaan zin in erwtensoep. Of snert. Of allebei? Want wat is eigenlijk het verschil tussen snert en erwtensoep. Foodies chef Willem en ATAG chef Tim doken samen de keuken in en maakten op de ATAG inductiekookplaat met Celsius°Cooking™ echte snert.

Lees meer

Pad thai op de Fusion Volcano wokbrander

Foodies chef Willem en ATAG chef Tim bereiden in dit nummer een heerlijke pad thai. En wie wil wokken zoals men dat in Azië doet heeft hoge temperaturen nodig. Zo blijven alle smaken, vitamines en de knapperigheid bewaard. ATAG heeft hiervoor de Fusion Volcano wokbrander ontwikkeld. Een speciale brander met een krachtige, geconcentreerde vlam.

Lees meer

Onze partners | Foodies | ATAG | atag-nl