Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Onze Ambassadeurs

Influencers en chefkoks gebruiken ATAG-apparatuur
Wie kunnen beter vertellen over het gebruik van onze apparatuur dan de ervaringsdeskundigen zelf! Influencers en chefkoks delen hun ervaringen over ATAG-apparatuur en het gebruik ervan. Ze geven hun mening, ontwikkelen heerlijke recepten en laten zien welke mogelijkheden onze apparatuur biedt.

 

Brenda kookt

Op haar blog Brenda kookt! deelt Brenda toegankelijke en makkelijke recepten. Allemaal gemaakt in haar keuken, welke geheel is voorzien van ATAG-apparatuur. Ontdek haar ervaring!

Lees meer

Foodness

Claartje Schröder deelt op haar blog Foodness alles omtrent gezond leven en lekker eten. Haar recepten bereidt ze in haar splinternieuwe keuken, geheel voorzien van ATAG-apparatuur. Ontdek haar ervaring!

Lees meer

Uit de keuken van Fatima

Fatima deelt op haar blog recepten, keukentips en -tricks. Ze neemt haar volgers de komende periode mee op ontdekkingsreis in de wereld van ATAG-apparatuur, voor in haar nieuwe keuken. Uiteindelijk deelt ze natuurlijk ook het eindresultaat en zal ze laten zien wat voor mogelijkheden ATAG-apparatuur allemaal biedt.

Lees meer

Dennis Huwaë

Dennis Huwaë is Chef en mede-eigenaar van de restaurants Daalder en Edel by Dennis in Amsterdam. Bij Dennis is de passie voor koken en zijn liefde voor eten ontstaan door zijn familie, hij is opgegroeid in een Molukse familie waar eten centraal staat.

Lees meer

Vjeze Fur

Freddy, ook wel bekend als Vjeze Fur, rapper en zanger bij de Jeugd van Tegenwoordig weet wel hoe je een culinair hoogstandje moet maken. Via zijn Instagram deelt hij vermakelijke kookvideo’s en naast zijn Lekker Fred boek is er nu ook de Lekker Fred Merchandise lijn met de enige echte Majomenaise en Avomecajo t-shirts. Maar waar komt die passie voor koken vandaan?

Lees meer

Jaimie van Heije

Een passie voor koken én sneakers is een combinatie die je niet vaak tegenkomt. Voor chef-kok Jaimie van Heije wel, zijn Instagram account is een must-follow voor mensen die van foodfoto’s en sneakers houden. Voor Jaimie is de keuken een belangrijke plek om samen te komen en uiteraard lekkere dingen te maken.

Lees meer

ATAG ambassadeurs - de echte ervaringsdeskundigen | atag-nl