Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Ontdek koken met ATAG

Brochure 2023

De nieuwste brochure van het ATAG assortiment vindt u hieronder. Naast de gewone brochure hebben wij ook een brochure waarin alle technische specificaties en inbouwtekeningen van de apparatuur te vinden zijn.

Ontdek de chef in jezelf

In de keuken komt alles en iedereen samen. Daarom doen wij er alles aan om van jouw keuken de fijnste plek in je huis te maken. Misschien wil je volledige controle over het koken. Of wil je de apparatuur juist voor je laten werken. Hoe je ook het liefst kookt, we hebben altijd een designlijn die bij je past. Ontdek het in onze compleet vernieuwde brochure.
DOWNLOAD BROCHURE
Bekijk hier de technische ATAG brochure (incl. specificaties en inbouwtekeningen)

Brochure keukenapparatuur | We love to cook | ATAG | atag-nl