Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

INNOVATIE

Bij ATAG pushen we onszelf dagelijks tot het uiterste om mooie, gebruiksvriendelijke producten voor jouw keuken te kunnen maken. Met respect voor ons rijke verleden én met gezonde nieuwsgierigheid naar de toekomst.

 

CELSIUS°COOKING™

ATAG inductiekookplaten met Celsius°Cooking™ bieden je de mogelijkheid om per kookzone de temperatuur tot op de graad en seconde nauwkeurig in te stellen. Niet voor niets werden onze inductiekookplaten met Celsius°Cooking™ bekroond met de prestigieuze iF DESIGN AWARD.

MEER OVER CELSIUS°COOKING™

Elevate™ kookplaat met afzuiging

De ATAG Elevate™ is de stilste kookplaat met afzuiging die er is. Het systeem maakt tijdens het koken minder dan 60 dB(A) geluid. Dat is zo stil dat je normaal kunt praten tijdens het koken. Uitgerust met het Celsius°Cooking™ systeem en Bridge inductie heb je complete vrijheid, controle en overzicht.

Ontdek Elevate™

Premium Green vaatwassers

Met een ATAG Premium Green duurzame vaatwasser hoef je nooit meer te kiezen tussen prestaties en de planeet. Dankzij verschillende innovaties krijg je plezier in het doen van de afwas. Premium Green vaatwassers zijn energiezuinig, stil en gebruiken zo min mogelijk water en vaatwasmiddel.

Ontdek Premium Green

Wijnklimaatkast

Genieten van een prachtig glas wijn is het resultaat van een delicaat proces. Het ware karakter komt pas volledig naar voren als de wijn wordt geserveerd op de perfecte temperatuur. Uiteraard nadat deze heeft kunnen rusten op de juiste temperatuur bij een ideale luchtvochtigheid, beschermd tegen trillingen en UV licht. De professionele ATAG Wijnklimaatkast brengt de magie van een ervaren sommelier binnen handbereik van elke wijnliefhebber.

Ontdek onze wijnklimaatkast

CONNECTLIFE

Altijd in verbinding met je keuken, waar en wanneer je maar wil. ATAG ConnectLife is een digitaal platform dat je dagelijkse kook-en eetmomenten via een handige app met de keukenapparatuur van ATAG verbindt. Dit geeft je toegang tot eindeloze mogelijkheden.

MEER OVER CONNECTLIFE

ATAG EXPERIENCE CENTER

Waarschijnlijk stel je maar een paar keer in je leven een nieuwe keuken samen. In ons Experience Center in Duiven kun je het premium design en innovatie van ATAG keukenapparatuur zelf ervaren. We helpen je graag met het samenstellen van apparatuur die het beste aansluit bij jouw wensen. Maak voor een persoonlijk adviesgesprek een afspraak via de knop hieronder. We plannen afspraken in van dinsdag tot en met vrijdag.

AFSPRAAK MAKEN

ATAG Innovatie | atag-nl