Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Binnenkijken bij

ATAG-fans

Binnenkijkers zijn een perfecte bron van inspiratie in de zoektocht naar een nieuwe keuken. Deze virtuele rondleidingen door de mooiste keukens bieden een unieke kijk op diverse stijlen. Of je op zoek bent naar nieuwe ideeën of je eigen keuken wilt restylen, binnenkijkers geven je een exclusief kijkje in verschillende keukens uitgerust met ATAG-keukenapparatuur.

Bij Terrahome
interior

Voor Jochem en Karlijn begon het avontuur van het inrichten van hun droomhuis vorig jaar, met een volledige renovatie die hen volledige ontwerpvrijheid gaf. De keuken, als het hart van het huis, moest niet alleen functioneel zijn, maar ook passen bij hun stijl en levensstijl.

Binnenkijken

BIJ @OPNUMMER40

Stap binnen in de keuken van Zoë en haar partner Alexander. In januari 2022 hebben ze hun eerste huis gekocht, een jaren 60-woning. Het huis schreeuwde om een grondige renovatie, inclusief een splinternieuwe keuken.

Binnenkijken

BIJ @WONEN
METMARIEL

Treed binnen in de keuken van Mariël, haar partner Ruud en haar drie katten in Hengelo. De afgelopen paar jaar is Mariël in een straal van 500 meter al twee keer(!) verhuisd. Eerst woonden ze in een flatgebouw tegenover het project waar ze een tijd later hun eerste woning (fase 1) hebben gekocht. Daarna zijn ze verder verhuisd binnen het project naar een andere woning (fase 3).

Binnenkijken

Binnenkijkers | ATAG | atag-nl