Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Scroll
MAGNA DESIGN OP TOPNIVEAU

PRIJSWINNEND DESIGN

De jury van de prestigieuze Red Dot Awards, met daarin internationale experts op het gebied van productdesign, hebben maar liefst 4 (!) MAGNA-producten met een award beloond. De Red Dot Awards worden inmiddels al 60 jaar uitgereikt; dit event is uitgegroeid tot een van de grootste en meest erkende designcompetities ter wereld.

SLIMME SOUS-CHEF

Al je favoriete functies binnen handbereik. Met één blik op de slimme bediening van onze MAGNA-ovens weet je de baktemperatuur en resterende tijd. Met de functie ‘fase-bakken’ stel je meerdere programma’s achter elkaar in. Zo heb jij er tijdens het bakken geen omkijken meer naar.

KRAAKVERS

Verse ingrediënten zijn de basis van een gezonde maaltijd. Met het DuraFresh koelsysteem van onze MAGNA-koelkasten blijft vers écht vers. Perfect voor verse vis, vlees, groenten en fruit.

SNEL SCHOON

Na een lange avond tafelen is het prettig als de keuken weer snel spic en span is. In onze ruime vaatwassers passen dertien tot zeventien couverts. Handig voor die keren dat je de hele familie mét aanhang hebt uitgenodigd.

ONTDEK MAGNA

Alle MAGNA-producten zijn perfect met elkaar te combineren. Het touchscreen, bijvoorbeeld, zit bij ieder apparaat op dezelfde hoogte. Zo lijnen ze horizontaal én verticaal perfect uit en creëer je een prachtig lijnenspel in je keuken. De matzwart glazen kookplaten passen perfect bij het zwarte glas van de andere MAGNA-apparatuur. Het assortiment wordt verder aangevuld met state-of-the-art plafond afzuigkappen, XXL vaatwassers en ruime inbouwkoelkast-combinaties.

ATAG EXPERIENCE CENTER

ERVAAR HET MET JE EIGEN OGEN

Ben je benieuwd naar hoe MAGNA-apparatuur in jouw keuken past? In het ATAG Experience Center kun je al onze producten met elkaar vergelijken. Onze adviseurs helpen je graag met al je vragen – ook over andere keukenapparatuur van ATAG.

ATAG MAGNA | atag-nl