Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Scroll
MAGNA DESIGN OP TOPNIVEAU

PRIJSWINNEND DESIGN

De jury van de prestigieuze Red Dot Awards, met daarin internationale experts op het gebied van productdesign, hebben maar liefst 4 (!) MAGNA-producten met een award beloond. De Red Dot Awards worden inmiddels al 60 jaar uitgereikt; dit event is uitgegroeid tot een van de grootste en meest erkende designcompetities ter wereld.

SLIMME SOUS-CHEF

Al je favoriete functies binnen handbereik. Met één blik op de slimme bediening van onze MAGNA-ovens weet je de baktemperatuur en resterende tijd. Met de functie ‘fase-bakken’ stel je meerdere programma’s achter elkaar in. Zo heb jij er tijdens het bakken geen omkijken meer naar.

KRAAKVERS

Verse ingrediënten zijn de basis van een gezonde maaltijd. Met het DuraFresh koelsysteem van onze MAGNA-koelkasten blijft vers écht vers. Perfect voor verse vis, vlees, groenten en fruit.

SNEL SCHOON

Na een lange avond tafelen is het prettig als de keuken weer snel spic en span is. In onze ruime vaatwassers passen dertien tot zeventien couverts. Handig voor die keren dat je de hele familie mét aanhang hebt uitgenodigd.

ONTDEK MAGNA

Alle MAGNA-producten zijn perfect met elkaar te combineren. Het touchscreen, bijvoorbeeld, zit bij ieder apparaat op dezelfde hoogte. Zo lijnen ze horizontaal én verticaal perfect uit en creëer je een prachtig lijnenspel in je keuken. De matzwart glazen kookplaten passen perfect bij het zwarte glas van de andere MAGNA-apparatuur. Het assortiment wordt verder aangevuld met state-of-the-art plafond afzuigkappen, XXL vaatwassers en ruime inbouwkoelkast-combinaties.

ATAG EXPERIENCE CENTER

ERVAAR HET MET JE EIGEN OGEN

Ben je benieuwd naar hoe MAGNA-apparatuur in jouw keuken past? In het ATAG Experience Center kun je al onze producten met elkaar vergelijken. Onze adviseurs helpen je graag met al je vragen – ook over andere keukenapparatuur van ATAG.

ATAG MAGNA Design | We love to cook | atag-nl