Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Ontdek Celsius°Cooking™
KOKEN WORDT K°KEN

Koken tot op de graad nauwkeurig

ATAG Celsius°Cooking™

Met de nieuwe ATAG inductiekookplaten met Celsius°Cooking™ heb je voortaan de mogelijkheid de temperatuur per kookzone in te stellen. Tot op de graad en seconde nauwkeurig.

Smelten
45°C
Sudderen
90°C
Sauteren
164°C
Braden
221°C
Koken als een sterrenchef. Ook jij kunt het nu, met de nieuwe ATAG inductiekookplaten met Celsius°Cooking™. Voortaan heb je de mogelijkheid om per kookzone de temperatuur tot op de graad en seconde nauwkeurig in te stellen. Niet voor niets werden onze inductiekookplaten  met Celsius°Cooking™ bekroond met de prestigieuze iF DESIGN AWARD. Ontdek de chef in jezelf!

KEER OP KEER RESULTAAT

Omdat je tot op de graad nauwkeurig kookt, lukt elk gerecht keer op keer perfect. Precies met de smaak en structuur die jij zoekt, precies afgestemd op wat jij wilt. Met ATAG Celsius°Cooking™ kan geen gerecht meer mislukken.

Celsius°Cooking™ ervaren

Support op maat

Via de Celsius°Cooking™ receptenwebsite helpen we je graag op weg. Hier vind je video tutorials van honderden recepten. Ook begeleiden we je stap voor stap bij het koken, waardoor je steeds nieuwe technieken ontdekt. Met Celsius°Cooking™ bereid je ingewikkelde gerechten alsof het niets is.

Celsius°Cooking™ recepten

NOOIT MEER STRESS TIJDENS HET KOKEN

ATAG Celsius°Cooking™ biedt je overzicht en controle. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer bang te zijn dat gerechten aanbranden of te gaar worden. Je pannen koken niet meer over. Je kunt met een gerust hart de tafel mooi dekken, terwijl het perfecte gerecht automatisch voor je wordt bereid.

Celsius°Cooking™ accessoires

VEILIGER EN SCHONER

ATAG-kookplaten met Celsius°Cooking™ zorgen voor temperatuurbeheersing daar waar het nodig is. Je hebt dus nooit meer last van verbrande boter of olie. Er wordt altijd een veilige aansluiting op de bestaande elektrische groepenkast gemaakt. Bovendien zijn de kookplaten voorzien van een automatisch kinderslot en een stevige roestvrijstalen stootrand.

"De eerste keer dat je Celsius°Cooking™ gebruikt, voelt misschien wat vreemd aan. Maar waar je normaal de hele tijd zou controleren of de temperatuur waarop je kookt te hoog of te laag is, kun je er nu op vertrouwen dat het systeem de temperatuur precies regelt. Je kookt nog steeds zelf, maar nu met een nieuw niveau van ondersteuning - wat resulteert in een heel coole, nieuwe kookervaring”

Vincent Hofstee - ATAG Global Design Manager

ATAG EXPERIENCE CENTER

ERVAAR HET MET JE EIGEN OGEN

Op zoek naar ATAG-kookplaten met Celsius°Cooking™? Of wil je graag een demonstratie van hoe Celsius°Cooking™ werkt? In het ATAG Experience Center kun je al onze inductiekookplaten met Celsius°Cooking™ met elkaar vergelijken. Onze adviseurs helpen je graag met al je vragen – ook over andere keukenapparatuur van ATAG.

Temperatuur gestuurd koken | ATAG Celsius°Cooking™ | atag-nl