Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Scroll

INSPIRATIE

We helpen je graag om élke dag iets op tafel te zetten waar je trots op bent. Wakker je inspiratie aan en met onze creatieve recepten, lees meer over de verschillende kooktechnieken of pik een paar handige tips & tricks van onze chefkoks en andere ambassadeurs mee. Of bezoek één van onze kookdemonstraties, waarbij we onze passie voor koken en kwaliteit graag met je te delen.

 

RECEPTEN

Van snelle snacks tot een blikvanger van een hoofdgerecht: met onze inspirerende recepten zet je altijd wat lekkers op tafel. Filter op het soort gerecht en op recepten die speciaal voor jouw ATAG-apparatuur zijn samengesteld. We hebben je boodschappenlijstje al voor je klaarstaan!

BEKIJK ALLE RECEPTEN

KOOKTECHNIEKEN

Door te experimenteren met verschillende ingrediënten en kooktechnieken zet je elke keer iets verrassends op tafel. Van sous-vide tot stoom: hier lees je alles over simpele en complexe kooktechnieken. Zo ga je nóg meer van koken houden.

BEKIJK ALLE KOOKTECHNIEKEN

TIPS & TRICKS

Met onze handige tips en tricks haal jij het maximale uit jouw ATAG-keukenapparatuur. Lees bijvoorbeeld over het snel en grondig schoonmaken van je vaatwasser of oven. Of leer meer het slim indelen van je koelkast.

BEKIJK ALLE TIPS & TRICKS

AMBASSADEURS

Van Brenda Kookt tot topchef Dennis Huwaë: onze ambassadeurs zijn echte ervaringsdeskundigen. Ze delen hun eerlijke mening, ontwikkelen heerlijke recepten en laten graag zien wat je allemaal met onze apparatuur kan doen.

LEES MEER OVER ONZE AMBASSADEURS

Binnenkijken bij

Binnenkijkers zijn een perfecte bron van inspiratie in de zoektocht naar een nieuwe keuken. Deze virtuele rondleidingen door de mooiste keukens bieden een unieke kijk op diverse stijlen. Of je op zoek bent naar nieuwe ideeën of je eigen keuken wilt restylen, binnenkijkers geven je een exclusief kijkje in verschillende keukens uitgerust met ATAG-keukenapparatuur.

Binnenkijken

ATAG EXPERIENCE CENTER

ERVAAR ONZE APPARATUUR ZELF

Waarschijnlijk stel je maar een paar keer in je leven een nieuwe keuken samen. In ons Experience Center in Duiven helpen we je graag om te kijken welke lijn, materiaal, kleur en apparatuur het best bij jou past. Maak voor persoonlijk advies een afspraak via de knop hieronder. We plannen afspraken in van woensdag tot en met vrijdag.

ATAG | Inspiratie | atag-nl