Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Scroll
LEKKER ÉN GEZOND
Met een ATAG stoomoven kan het: lekker én gezond eten. Geniet van de voordelen van een stoomoven, zonder de voordelen van een gewone oven te moeten missen. Dankzij de lagedrukstoom behoud je de structuur en de voedingswaarde van je gerechten.

ATAG Combi-stoomovens

3 unieke kenmerken
OVEN ÉN STOOMOVEN
3 STOOMNIVEAUS
RUIME INHOUD
Geniet van de voordelen van een stoomoven, zonder voordelen van een gewone oven te moeten missen. Vanaf nu kun je ontdooien, stomen, pocheren, sous vide garen en grillen met één apparaat.
Onze stoomovens zijn uitgerust met een krachtige boiler. Kies uit 3 stoomniveaus: 100 graden, sous-vide of een lage temperatuur om iets op te warmen.
Onze combi-stoomovens zijn groot genoeg om verschillende gerechten tegelijkertijd in te bereiden. De binnenruimte is groots; de inbouwafmetingen compact.

Soft-close

De ovendeur gaat zachtjes dicht vanaf een hoek van 20 graden, en bij het openen weer zachtjes naar beneden vanaf een hoek van 80 graden. Bovendien kan de ovendeur op een kier van 20 graden open blijven. Handig voor het bakken van bijvoorbeeld meringues.

Gezond koken

Stomen is een gezonde bereidingswijze waarmee je wel 50% meer vitamines en mineralen behoudt. Er zijn veel verrassende toepassingen. Zelf verse yoghurt maken. Een gezond stukje vis garen. Zachte bapaobroodjes stomen. Door de lage druk kunnen zoet en hartig prima samen, zonder elkaars geur of smaak over te nemen. Met 1,5 liter water in het reservoir heb je meer dan genoeg voor lange bereidingen, zoals een sous vide gegaarde eendenborst.

Denkt met je mee

Voor veel gekookte gerechten hebben we automatische programma’s ingebouwd. Onze combi-stoomoven stelt alles voor je in, zodat jij je handen vrij hebt voor iets anders. Heb je zelf de perfecte tijd en temperatuur gevonden voor het bereiden van je favoriete gerecht? Met de memoryfunctie sla je ‘m op onder een zelfgekozen naam.

Slim design

Dankzij de telescopische geleiding schuif je gerechten makkelijk uit de oven, zonder dat de hete ovenplaat kan kantelen. Heb je extra ruimte nodig? Voor XL-kookplannen hebben we XL-ovens. Hier passen met gemak drie bakplaten in. Of een hoge taart.

Voor elke keuken

Onze combi-stoomovens zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en varianten. Kies bijvoorbeeld uit een afwerking in grafiet, RVS of Black Steel. En ga jij voor de industriële uitstraling van onze MATRIX-lijn, of passen de strakke lijnen van onze MAGNA-collectie meer bij jou? Bovendien kun je kiezen uit verschillende lades onder je oven. Die kun je gebruiken om accessoires in op te bergen, maar er zijn ook lades met extra functies. Met een warmhoudlade, bijvoorbeeld, stel je je avondmaaltijd nog even uit. Met onze vacumeerlade komen nieuwe culinaire mogelijkheden binnen handbereik. Vacumeer bijvoorbeeld vlees, al dan niet gemarineerd, om dit vervolgens sous-vide te garen.

ERVAAR HET MET JE EIGEN OGEN

Op zoek naar een stoomoven? Of ben je benieuwd naar welke combi-stoomoven van ATAG het best in jouw keuken past? In het ATAG Experience Center kun je al onze stoomovens met elkaar vergelijken. Onze adviseurs helpen je graag met al je vragen – ook over andere keukenapparatuur van ATAG.

Meer over het Experience Center

ATAG stoomoven | atag-nl