Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Scroll

Ontdek onze Wijnklimaatkast

We werken nauw samen met verschillende sommeliers van wereldniveau. Op deze pagina nemen ze je mee in hun wereld van wijn en waarom de juiste temperatuur zo ontzettend belangrijk is. Je leert de beginselen van wijnproeven en natuurlijk de bijzonder details van onze ATAG wijnklimaatkast.

DE PERFECTE TEMPERATUUR

De juiste temperatuur en vochtbalans creëren de natuurlijke omgeving voor wijn - identiek aan een wijnkelder. Maar temperatuur gaat verder dan opslag. Ook het serveren vergt specifieke aandacht.

DECANTEREN & SERVEREN

Een uitneembare accessoirelade, serveertray en decanteerkaraf tillen het serveren van de wijn naar een hoger niveau.

VIVINO APP

Traditie ontmoet technologie. Voeg eenvoudig nieuwe wijnen toe aan je collectie. Scan het label en de wijnklimaatkast toont de informatie vanuit de Vivino database. Zo ontdek je nog meer over je collectie.

CHECK IN OP AFSTAND

Volledige controle over de temperatuur, klimaat en je wijncollectie. Ook als je niet bij de klimaatkast in de buurt bent.

TOT IN DE DETAILS KLOPPEND

Van de flexibele schappen tot individueel regelbare temperatuurzones, zuivere koolstofgefilterde lucht. Of het trillingsvrije ontwerp en het UV licht blokkerende glas. Elk detail heeft zijn verhaal en functie.

De wijnklimaatkast wordt compleet geleverd en geïnstalleerd. ATAG zorgt ervoor dat de wijnklimaatkast op de plek komt te staan die je in gedachte hebt. Na bestelling van de wijnklimaatkast nemen we contact met je op om een afspraak te maken voor levering en nemen de transportsituatie met je door.

ATAG wijnklimaatkast features | atag-nl